Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

Saturday, November 03, 2018

Masa tengah jalan berblogwalking tadi, Ekin asyik nampak je entry Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com ni. Awal-awal tu macam nak tinggalkan komen je dekat blog rakan-rakan blogger yang lain. Bila dah banyak sangat berjalan ke entry birthday giveaway ni, tiba-tiba rasa macam diri ni tak adil kalau tak join. Hahaha. So, Ekin pun pergilah ke blog sis Maisarah and join dengan serta merta. Huhu.

Dengar cerita hadiah yang ditawarkan pun boleh tahan menarik dia.


Siapa-siapa yang nak join, korang boleh klik je banner atas ni atau KLIK SINI

Syarat nak join birthday giveaway ni pun senang je.

1. Korang kena buat satu entry yang bertajuk "Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com"

2. Letakkan banner atas ni dan link kan entry ke blog sis Maisarah.

3. Buat ucapan untuk birthday sis Maisarah.

4. Follow instagram dan FB page sis Maisarah.

5. Jangan lupa untuk tinggalkan link URL dekat blog sis Maisarah tu nanti.

Hahh, senang je kan. Untuk lebih lanjut korang klik je banner atas tu okay!


UCAPAN BUAT MaisarahSidi.com

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to MaisarahSidi,
Happy Birthday to you...

Happy Birthday sis Maisarah. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga sis Maisarah gembira dengan apa segala yang sis lakukan sekarang :D

You Might Also Like

11 comments

Promotion

Shop Now

Subscribe