PG Mall Ada Buat 11.11 Double Digit Sales untuk Barang Kemas, KBBM dan Banyak Lagi!

Assalamualaikum & hi semua!

Sekarang ni banyak ecommerce yang tengah buat sales 11.11 kan? Dan bagi yang tak tahu, PG Mall pun tidak terlepas untuk buat 11.11 sales untuk korang semua. Paling ekin excited sekali bila dapat tahu yang kita boleh dapat emas dan barang perhiasan dengan harga murah masa 11.11 double digit sales ni. Excited gilerrr tau!

Ok.. ok.. Mungkin ada sebahagian readers blog ekin yang baru first time dengar mengenai PG Mall ni kan. Bagi yang first time dengar PG Mall ni.. mehh sini ekin introduce dekat korang semua, apa itu PG Mall.

Untuk pengetahuan korang, PG Mall (www.pgmall.my) ni merupakan e-commerce platform nombor 1 di Malaysia. PG Mall telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi dan merupakan satu-satunya e-commerce local yang ada dekat Malaysia. Mengikut laman di Iprice, PG Mall ni berada di ranking top 3 e-commerce tau. Top 3 ya. Double wowww githueww.

Ohh ya, PG Mall terima semua payment menerusi e-wallet dan any payment gateway tau. Senang sangat! Not very limited, ini yang kita suka.

Alright,

Disebabkan PG Mall ada buat 11.11 double digit sales.. jom kita tengok apa yang menarik dekat sini.

11.11 Double Digit Sales Gold Jewellery Day

Part yang paling ekin suka dan TERSANGAT EXCITED nak share dengan korang ni. GOLD!!! BARANG KEMAS!!! Siapa je yang tak suka kan?! Ekin tak boleh kalau tengok barang-barang kemas ni tau. Lagi-lagi design yang letops letopss. Memang bersinar-sinar lah mata ekin sambil scroll-scroll window shopping. Memandangkan ada 11.11 sales ni, ekin taknak lepaskan peluang untuk dapatkan barang kemas yang dah lama ekin aim dari dulu.

Exclusive dari 10/11/2020 sehingga 12/11/2020.. jom apply code voucher dekat bawah ni untuk dapatkan emas atau barang perhiasan pada harga MURAH. Btw, kalau korang nak intai-intai dulu barang kemas dekat PG Mall ni... boleh klik dekat sini tau >>> https://pgmall.my/gold-jewellery-day.

Bagi yang dah lama aim nak beli emas @ barang perhiasan dekat PG Mall, boleh guna code voucher ni untuk dapat harga murah tau. 

-Apply code-

PG Jewel : KBBM30

Aurora : FPX10

Tai Fook : KBBM30

PG Gold Museum : FPX10

Proudly Local Campaign

Tahukah korang, dari bulan Julai haritu sehingga bulan December 2020... PG Mall mengadakan kempen proudly local. Kempen ini adalah untuk support produk-produk tempatan dan untuk beri pendedahan kepada orang ramai mengenai kualiti produk tempatan kita. Sesuai dengan ekin, kalau nak beli barang ke apa... ekin akan cari produk local yang berkualiti terlebih dahulu sebelum nak cari produk luar negara.

Memandangkan produk tempatan pun dah sama taraf dengan produk luar negara.. dan yang paling penting BERKUALITI TINGGI.. why not kita support produk local kan?

So, jom sama-sama kita support kempen proudly local #BarangBaikBarangKita. Terdapat banyak kategori yang korang boleh shopping dekat sini antaranya barang kelengkapan rumah, barang runcit, barang untuk anak, kecantikan, automotif, sukan, elektronik, perkakasan, fesyen dan sebagainya. Korang boleh check dekat sini >>> https://pgmall.my/proudly-local-campaign.

Don't worry.

Untuk kempen ni pun ekin nak share code voucher menarik untuk korang.

-Apply code-

KBBM20 untuk RM20 off dengan minimum spend RM50

KBBM30 untuk RM30 off dengan minimum spend RM100

Dekat bawah ni ekin akan senaraikan beberapa store yang terpilih untuk Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM). Korang boleh klik je pada gambar-gambar bawah ni untuk tengok barang-barang menarik yang lain tau. Semua murah-murah!

Nak beli ubat gigi untuk anak atau any toiletries, korang boleh cari je dekat store NFA Mismis ni. Klik je pada ikon gambar untuk direct terus pergi dekat NFA Mismis store. Dan jangan lupa untuk apply code voucher dekat atas ni, supaya dapat harga lagi murah!

Kita kalau nak berbelanja.. mestilah kena berbelanja secara bijak kan?! Hehehe.

Ni hahhh, tak payah susah susah pergi pasaraya dah lagi. Bukak je PG Mall and search Sin Lian Seng & Sons Sdn Bhd store ni.. segala jenis barang dapur korang boleh dapatkan dekat sini. Order je online dan boommmm! Barang sampai depan rumah. Jimat masa dan tenaga uols.

Tak cukup dengan sayur-sayuran dan barang dapur... kita ada local kopi dekat Sin Sing Coffee Official store ni. Kopi yang cukup memikat dengan aromanya.. Aummm. I love coffee.

Yayyyy... snack kegemaranku. Memandangkan ekin banyak habiskan masa dekat rumah sekarang ni, memang tak lengkap lah kalau tak ada makanan untuk kunyah-kunyah. Dan mangsanya adalah biskut. Biskut memang wajib kena ada dekat rumah. Kalau tak, merana lah nanti. Huhuuhu.

So, siapa se-geng dengan ekin... jom borong biskut dekat sini!

Super Brand Store

Selain daripada local produk, korang juga boleh dapatkan produk daripada top topp super brand ini juga tau. Antaranya, korang boleh tengok dekat P&G Official Store, Brand's Suntory (M) SDN BHD, Revlon Official Store, Crocs, Nestle Online Store, Julie's, Focus Point dan banyak lagi.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan favourite product korang dengan harga yang murah masa 11.11 double digit sales ni tau. Add to cart barang-barang yang korang nak beli tu sekarang and terus je checkout. Jangan lupa untuk guna voucher yang ekin dah provide dekat atas ni tau... dah dapat murah dengan harga sales, dapat lagi diskaun voucher. Memang berbaloi.

Nak tahu lebih lanjut lagi mengenai PG Mall, korang boleh klik terus pergi dekat website mereka untuk tahu lebih banyak lagi berita menarik menanti anda.

Website: www.pgmall.my

Facebook: PG Mall Malaysia

Instagram: @pgmall.my

Telegram: https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #superbrandstore #Stayathome

4 comments

  1. Replies
    1. hahaha.. banyak memborong lettewwww :D nangis jap..

      Delete
  2. banyak tawaran menarik ni, setakat ni belum pernah lagi shopping di pg mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nanti boleh try shopping dekat pg mall pulak tau.. pg mall selalu buat offer ;)

      Delete