thes's Love Giveaway

Segmen giveaway yang pertama ekin join untuk tahun 2021. Hehehe. Tengah scroll-scroll blog reading list, ternampak pula satu segmen giveaway yang dianjurkan oleh itsthesuraya. Tanpa membuang masa, ekin pun terus lah join. Memandangkan tengah tak ada nak buat apa-apa ni.

Bestnya giveaway ni sebab semua participants yang join giveaway ni akan dimasukan ke dalam bloglist itsthesuraya selama SETAHUN tau. Siapa je yang taknak join. Betoiii dak?

So, bagi korang yang nak join giveaway ni... klik je banner dekat atas ni. Syarat dia pun, simple je. All the best!

Find me at:

Instagram - @asyiqin.roslee

Twitter - @asyiqinroslee

Youtube - Asyiqin Roslee

6 comments

  1. hi asyiqin! thank you for joining, good luck!

    btw, su rasa awk tak tinggal link dekat entry su... ni pun kebetulan nampak dekat reading list so i'll just include you in the participant list...

    ReplyDelete
  2. hi ekin! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    ReplyDelete