Segmen Bloglist September - Disember 2018

Monday, September 10, 2018

Assalamualaikum semua. Salam Maal Hijrah 1440H.

Sambil tengah blogwalking dan dalam masa yang sama juga sambil baca entry-entry baru yang rakan-rakan blogger baru update, ternampak pulak ada satu segment bloglist september ni. Cepat-cepat Ekin klik untuk join bagi memeriahkan segmen yang dibuat oleh kak Syamimi Saad ni.

Kalau korang semua nak join juga, klik je pada banner okay :)


Tarikh : 07 September - 27 September 2018

Selamat bersegmen! Harap-harap Ekin dapat masuk dalam senarai bloglist untuk segmen ni. Hihi.

You Might Also Like

21 comments

  1. Gudluck sis! Blogwalking sini! ๐Ÿ˜


    http://bercakapdenganbintang.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-september-disember-2018.html?m=0

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sis. Dari segmen yang sama. Selamat bersegmen :)

    https://safienatidlywinkle.com/2018/09/12/segmen-bloglist-september-disember-2018

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen ekin. Semoga ada rezeki blog ekin tersenarai.

    ReplyDelete
  4. Bw sini dr segmen yg sama... =)
    https://thisni3zahata.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-september-disember-2018.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.. nama kita sama (:

    ReplyDelete
  6. Good luck dear!
    Semoga blog Syiqin tersenarai nanti..

    ReplyDelete
  7. Done follow awak! Hehe sy nak join jugak la segmen bloglist ni. Thanks for sharing!

    JOM BUAT DUIT DENGAN MENULIS (KHAS UNTUK PENULIS DAN BLOGGERS) - BACA SINI

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen.. good luck..

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan n good luck

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.com/2018/09/segmen-bloglist-september-disember-2018.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dari segmen yang sama :D

    http://www.shuhaidasaad.com/2018/09/segmen-bloglist-september-disember-2018.html

    ReplyDelete

Promotion

Shop Now

Subscribe