Rumah 2 Tingkat di Bandar Seri Putra, Bangi untuk Dijual

By Asyiqin Roslee - Wednesday, January 16, 2019


Bagi anda yang sedang tercari-cari rumah di kawasan Bangi untuk dibeli dan didiami, rumah dua (2) tingkat di Bandar Seri Putra, Bangi ini sedia untuk dijual. Rumah 2 tingkat yang berkeluasan 22 x 80 kaki persegi ini sudah diubah suai menjadi sebuah rumah 2 tingkat yang berkonsepkan modern dan sesuai dijadikan tempat tinggal untuk seisi keluarga :)

Jom kita lihat dulu kawasan dalam rumah ni.


Ruang Tamu

gambaran daripada ruang tamu hadapan

ruang tamu berehat

overview ruang tamu

ruang makan sekeluarga

Dapur Basah dan Kering



Rumah 2 tingkat ini dilengkapi dengan dapur kering dan dapur basah. Sesuai untuk mak-mak yang suka memasak dan yang paling penting memang selesa sangatlah!



Bilik Tidur


Mempunyai 4 bilik yang sangat luas dan selesa. Siap boleh main berlari lagi. Hehehe... Gurau2 :P





Bilik Air (Tandas)


Rumah 2 tingkat ini juga dilengkapi bersama 3 bilik air.


Lain-lain




Okay,

Dah tengok gambar-gambar keadaan rumah 2 tingkat ni? Cantikkan?! Sekarang, jom kita lihat details mengenai rumah 2 tingkat ni.

MAKLUMAT TENTANG RUMAH

Lokasi : Bandar Seri Putra, Bangi
Jenis : Double storey house
Kelengkapan : Mempunyai 4 bilik + 3 bilik air
Tenure : Freehold - Bumi lot
Keluasan : 22 x 80 sqft
Harga Untuk Dijual : RM600k (nego)

Renovation made on : Plaster ceiling, Wet & Dry Kitchen, Fully Car Porch, Laman Belakang

Nearby Amenities : Surau & Masjid, Primary and Secondary School, KUIS, Klinik Kesihatan Bangi, Tesco, KFC, McD, Pizza Hut, Domino's, Wet World Bangi, Bangi Commuter Station, BSN, Petronas, Post Office, Bangi Police Station.

HOUSE FOR SALE
RM600k (nego)

Jika anda ada sebarang pertanyaan / persoalan dan berminat untuk dapatkan rumah 2 tingkat ini, anda boleh hubungi di talian seperti tertera:

HUBUNGI:


atau

click pada nombor tertera untuk direct terus ke whatsapp















  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. cantik sangat...kalau duit dan umur muda mesti nak jugak..

    ReplyDelete
  2. cantiknya rumah..besar jugak.. klau ada duit nak je beli rumah mcm niii

    ReplyDelete