Jana Pendapatan dari Rumah bersama JAG Malaysia

Tuesday, January 29, 2019
Petang-petang macam ni, rajin pula nak meng-update satu aplikasi website dan mobile apps dimana korang boleh jana pendapatan dari rumah. Ekin sendiri pun dah sign up sendiri, jadi tak salah kan kalau kita nak berkongsi bagaimana nak jana pendapatan dari rumah ni. Bak kata orang, peluang depan mata, jangan di tolak. Kihkih.

Tanpa berlengah masa lagi, ini lah dia JAG Malaysia, dimana korang semua dapat tukarkan kesemua point yang korang miliki kepada CASH hanya dengan melihat iklan, share information dan hadir ke events mereka. Menarik bukan?

Senang kan?!



About JAG?

JAG was founded in 2011 in Hong Kong by a group of experienced brand marketers who saw an opportunity to help brands shine on social media by creating a platform to connect brands and micro-influencers. This win-win platform enables brands to make use of the social media influence of micro-influencers to promote their brands and products, while micro-influencers are rewarded for their time and effort for participating. JAG currently has offices in Malaysia, Hong Kong and Taiwan.


How to Earn?

Senang sahaja. Perkara pertama adalah korang perlu sign up di website JAG dan download JAG mobile app untuk sentiasa up-to-date dengan promotion dan rewards terkini.

Kemudian, login ke akaun JAG anda dan mula ambil bahagian dalam pelbagai aktiviti untuk mendapatkan point daripada JAG.

Apabila anda sudah kumpul point yang mencukupi, anda boleh redeem kepada pelbagai hadiah atau tukarkan mereka kepada tunai.

Lepas dengar ni, mesti mata korang bersinar-sinar dan tak sabar nak register kan?!


Sign Up JAG Account

Untuk register (sign up) ke akaun JAG... korang klik sahaja link sebelah ni >>> SIGN UP JAG MALAYSIA

Korang akan dibawa ke satu laman dimana korang kena FILL IN MEMBER REGISTRATION FORM. Dekat situ, korang masukkan jelah maklumat/details yang dorang minta. 

Dan kalau korang perasan dekat bawah sekali dia ada minta untuk masukkan Referral's JAG username. 


Enter your friend's JAG username so that once you have completed registration and earned up to a certain level of JAG points, you and your friend will BOTH receive a referral bonus of 5000 JAG points (RM50)!

Jadi, untuk dapatkan JAG point sebanyak 5000 bersamaan RM50, korang jangan lupa untuk masukkan dekat bahagian referral's JAG username ni tau.

Korang boleh masukkan nama asyiqinroslee dekat bahagian referral's JAG username ni untuk keuntungan bersama... githceww.

Referral's JAG username
asyiqinroslee

Selesai register, korang bolehlah kongsi kan atau tengok iklan atau sertai mana-mana aktiviti untuk peroleh JAG point ni. Dengan teknologi yang ada sekarang ni, senang kan nak jana pendapatan dari rumah?!


Selamat maju jaya!

14 comments:

  1. Macam-macam cara sekarang untuk jana pendapatan dari rumah ya.

    ReplyDelete
  2. Kak ana baru tebus Jag point baru2 ni. Cepat je dia transfer dalam akaun.

    ReplyDelete
  3. Nice sharing, sekarang memang banyak cara nak buat duit melalui rumah :)

    saya follower kamu yang #144

    ReplyDelete
  4. senang kan? kena rajin promote je.. liez pun ada

    ReplyDelete
  5. Macam mana nak dapat point..saya baru join..tak tahu lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak download apps JAG ni dekat play store and join aktiviti yang ada.. kena check selalu sebab akan berebut dengan yang lain untuk join aktiviti from JAG.. ibarat siapa cepat dia dapat :)

      Delete
  6. Ada siapa siapa boleh tunjuk ajar tak?

    ReplyDelete
  7. Kita tak download lagi aplikasi ini

    ReplyDelete
  8. Oh! baru tahu ada apps JAG ni

    ReplyDelete
  9. dah daftar lama dah. alhamdulillah pernah dapat hadiah hehe

    ReplyDelete
  10. Ada daftar tapi tak selalu joint.. hehehe..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.