Laluan Ujian Jalan Raya di Sekolah Mandu Cekap Hi-Tech, Shah Alam

By Asyiqin Roslee - Saturday, May 25, 2019

Pagi ni, Ekin scroll lah photo gallery dekat dalam phone ni. Niatnya nak clear kan gambar mana yang tak berkaitan. Lepas tu, terjumpa lah pulak gambar laluan ujian jalan raya yang Ekin amik masa nak test dengan JPJ dulu. Gigih betul sampai sekarang simpan lagi sebab nak share dengan korang lah. Hehe.

Ekin ni dah lah bab-bab geografi lemah sikit. Lalu lah berapa kali pun jalan tu, confirm tak ingat! Kahkahkah. Terpaksalah ambik gambar study balik laluan untuk ujian jalan raya ni.

Dah. Tanpa membebel panjang. Mempersembahkan kepada anda... laluan ujian jalan raya untuk sekolah mandu cekap hi-tech, shah alam. Untuk sekolah mandu lain, engkorang boleh tanya cikgu masing-masing okay.

Kepada nak ambil test memandu ni, Ekin ucapkan good luck lah untuk korang semua. 

laluan 1 (a)

laluan 2 (b)

Sila kan save dan study betul-betul tau. Share lah kepada rakan-rakan korang yang memerlukan.


  • Share:

You Might Also Like

3 comments