Tomorrow Is The Day!

Dup dap dup dap... Jantung berdegup kencang. Fikiran tak tentu arah. Buat kerja semua tak kena. Rupa-rupanya esok dah 16 Ogos 2018?!

Tomorrow is the day!

Hahh, kenapa dengan 16 Ogos ni? Ada tarikh keramat ke?

Ekin dah nak tunang ke? Ke dah nak kahwin? Kenapa dengan hari esok?!

Hahhh,

Sebenarnya.... esok result exam Ekin dah nak keluar.

hahahaha, macam tak percaya dah esok result keluar.

Sobs sobs sobs. Kenapa rasa macam masa cepat betul berlalu. Sekejap je result dah nak keluar. Rasa macam nak undur sikit masa untuk prepare mental betul2. Ekin dapat rasakan result sem lepas tak memuaskan sebab sem lepas tiba-tiba rasa malas je waktu tu. Sekarang baru nak sedar diri. Adoii.

Berulang kali jugaklah Ekin baca notis ni. Masih tak dapat terima hakikat lagi, ahaha.

Apapun, Ekin harap sangat sangattttttttt result sem ni memuaskan. Nak aim tinggi sangat takut kecewa pulak nanti. Bagi Ekin dekan pun tak pe lah 😀 Hehehehe.

Korang doakan lah semoga Ekin dapat result yang cemerlang yaa. Sementara masih ada masa ni kan.. (marilah kita sama-sama tadah tangan mendoakan cik Asyiqin ni) Aamiin.


10 comments