Segmen 9 Juta Special Bloglist

By Asyiqin Roslee - Thursday, July 04, 2019

Assalamualaikum & hi :)

Dah lama ekin tak join segmen bloglist dekat blog nih. Blogwalking apatah lagi. Asyik dok update entry je memanjang.

Ni pun dah hujung-hujung baru terdetik nak join. Huhuuu.


Untuk penyertaan Segmen 9 Juta Special Bloglist anjuran sayidahnapisah.com ni adalah sehingga hari ini sahaja. Ehehe, ekin lah orang terakhir yang join segmen ni.

Kalau rasa masih sempat nak join, korang boleh klik je banner dekat atas tu. Syarat penyertaan pun ada dekat situ.

First Impression Orang Terhadap Asyiqin Roslee

First impression yang ekin selalu dengar daripada orang lain adalah sombong, tak banyak bergaul, anti-sosial. Kahkahkah, sedeyy betul hidup semua dok negatif je dekat seketul asyiqin nih. Tapi yang betul-betul rapat dengan ekin jelah tahu tahap kegilaan ekin yang sebenarnya macam mana. Uhuks. I’m limited edition wokey.

Ok, last sekali korang doakan lah ekin agar blog ni tersenarai dalam pemenang segmen ni wokahh.

Bye!

  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. All the best Ekin. Syaza doakan Ekin tersenarai dalam BL ni ya :)

    ReplyDelete
  2. Thanks Ekin follow blog Kak Mirror..
    Ni Akak dtg sbb nak follow balik. Salam kenal ye.

    ReplyDelete
  3. All the best.. done follow sini juga...

    ReplyDelete
  4. Abe kie pun join segmen ni. Peace...

    ReplyDelete
  5. Hi, tq singgah blog kita ;). Good luck

    ReplyDelete
  6. All the best, Ekin. Mudah-mudahan tersenarai.

    ReplyDelete
  7. thank you sudi singgah blog, dari segmen yang sama datang balas kunjungan

    ReplyDelete
  8. Haha memang biasa dengar impression macam ni. Selamat bersegmen ye!

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen, singgah dan follow sini #164

    ReplyDelete